Nyt ajattelin jakaa tämän teidän kanssa. Kokeilkaa. NAUTTIKAA! :D
Paholaisen Hillo
800g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
400g punaisia paprikoita
4-6 punaista chiliä (mietoa)
4-8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
0,5 dl etikkaa
1 pkt hillo-marmeladisokeria
- Leikkaa tuoreisiin tomaatteihin ristivillot ja pane ne 30-60 sekunniksi kiehuvaan veteen. Valuta vesi pois ja jäähdytä tomskut kylmän, juoksevan veden alla. Irrota kuoret. (seuraa tietoisku: tätä kuorimis-toimenpidettä kutsutaan KALTTAAMISEKSI.)
-Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja poista kovat kantaosat.
-Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat.
(Vinkki: jos haluat lisää tulisuutta, jätä osa chilin siemenistä poistamatta. Toinen vinkki: kannattaa leikata chili kertakäyttöhanskat kädessä, tuo mehu menee kynsien alle ja pysyy siellä yli viikon..)
-Murskaa kuoritut valkosipulinkynnet (itse käytin 4 chiliä ja 4 valkosipulin kynttä, en pidä kovin vahvasta mausta).
-Lisää etikka ja hillomarmeladisokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
Annoin tuota pienen purkillisen anopillekin joka tykkäsi tosi paljon. Voi myös tehdä esim. joululahjaksi jollekin jonka tiedät pitävän tulisesta ruuasta.
Stay Tuned Honey
Cee
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti